tabafbeeldingen-hanrit-zonnebrillen

Zonnebrillen, functioneel en modieus

Bij HANRIT opticiens & audiciens in Den Haag hebben we een ruime keuze aan zonnebrillen van topkwaliteit. Een zonnebril moet namelijk niet alleen bewonderende blikken oogsten, maar ook uw ogen beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon. Met exemplaren van o.a. Adidas, Serengeti, Oliver Peoples en Ray-Ban gaat dat zeker lukken!

Diverse mogelijkheden

Zonnebrillen op sterkte, met gepolariseerde glazen of speciale contrastfilters? Grote kans dat we aan uw verzoek kunnen voldoen. Als u niet precies weet waarnaar u op zoek bent, kunnen we u uiteraard helpen bij het kiezen van de juiste zonnebril voor u.

Sport zonnebril: Adidas

Een zonnebril voor het sporten is geen overbodige luxe. Door de vele unieke eigenschappen van de verschillende glazen en monturen is Adidas op dit gebied toonaangevend. Ook de Adidas zonnebrillen kunnen op sterkte worden gemaakt.

Bescherm uw ogen

Het beschermen van uw ogen is zeker geen straf met een prachtige zonnebril uit onze collectie. Kom eens langs bij HANRIT opticiens & audiciens in Den Haag om te zien welk model bij u past!

Kom eens langs

Hanrit-Merken-naast-zonnebrillen

Lees meer over onze collecties


Top