tabafbeelding-hanrit-horen

Uw audicien in Den Haag

HANRIT opticiens & audiciens heeft zich naast oogzorg ook gespecialiseerd in hoortechniek. U vermoedde het wellicht al door onze naam, maar ook voor zaken met betrekking tot uw gehoor bent u bij ons dus in goede handen.

StAr gecertificeerd Hoorprofs audicienbedrijf

Wij zijn een Hoorprofs audicienbedrijf. Hoorprofs is een landelijke organisatie van zelfstandige audiciens en aangesloten audicienbedrijven die voldoen aan de eisen van StAr (Stichting Audiciensregister). Doordat we voldoen aan deze kwaliteitseisen hebben we met alle zorgverzekeraars contracten af kunnen sluiten, waardoor wij voor u kunnen declareren.

Hoortoestellen

Wij kunnen hoortoestellen van alle gerenommeerde merken leveren. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Doordat we niet gebonden zijn aan één bepaald merk heeft onze audicien de vrijheid om u het hoorapparaat te adviseren dat het best bij u past. Het ene merk hoortoestel kan bijvoorbeeld een heel andere klankkleur hebben dan dat van een ander merk. 

Kom langs

Voor een individueel, vrijblijvend advies kunt u langskomen in onze winkel in Den Haag. Als u geïnteresseerd bent in een advies op maat, is het verstandig vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Hanrit-Merken-naast-horen


Top